Gara e çmendur, pjesëmarrësit sfidojnë gravitetin

Makinat fluturuese mund të lidhen ngushtë më filmat fantastiko-shkencor, por garuesit në kampionatin e hedhjes së makinave në Britaninë e Madhe bënë të pamundurën për të sfiduar gravitetin. Të patrembur nga rrokullisjet dhe zjarret drejtuesit e guximshëm përshpejtonin automjetet përgjatë një platforme të përpjetë në përpjekjen për të kapërcyer një radhë makinash të vjetra, e për të prekur shëndoshë e mirë token në anën tjetër.