Gara e FIA CEZ, Shqipëria synon titullin nënkampion

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:10

Gara e FIA CEZ, Shqipëria synon titullin nënkampion

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:10

Pjesëmarrja historike e Shqipërisë në Europianin e FIACEZ, garës së Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit për Europën Qendrore, mund të kurorëzohet me vendin e dytë. Etapa e fundit do të zhvillohet në Austri dhe piloti Gentjan Shaqiri i ka objektivat e qartë.

Gara e FIA CEZ, Shqipëria synon titullin nënkampion

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:10

Pjesëmarrja historike e Shqipërisë në Europianin e FIACEZ, garës së Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit për Europën Qendrore, mund të kurorëzohet me vendin e dytë. Etapa e fundit do të zhvillohet në Austri dhe piloti Gentjan Shaqiri i ka objektivat e qartë.