Gara e grave dhe të rinjve, Vokshi e Këlliçi te Berisha, ndiqen udhëzimet e Bashës për forumet

Publikuar më: 28/12/2021, ora 15:05

Gara e grave dhe të rinjve, Vokshi e Këlliçi te Berisha, ndiqen udhëzimet e Bashës për forumet

Publikuar më: 28/12/2021, ora 15:05

Pavarësisht ultimatumit që komisioni i rithemelimit të PD i bëri Lulzim Bashës për të liruar zyrën deri në 5 janar, kreu demokrat ka vendosur të vazhdojë punën duke avancuar me zgjedhjet e drejtuesve në dy organizatat partnere, atë të Lidhjes Demokratike të Gruas dhe Forumit rinor të PD. Për këtë të fundit, grupi i punës që kujdeset për procesin zgjedhor bëri të ditur kriteret që duhet të plotësojnë kandidatët.

Gara e grave dhe të rinjve, Vokshi e Këlliçi te Berisha, ndiqen udhëzimet e Bashës për forumet

Publikuar më: 28/12/2021, ora 15:05

Pavarësisht ultimatumit që komisioni i rithemelimit të PD i bëri Lulzim Bashës për të liruar zyrën deri në 5 janar, kreu demokrat ka vendosur të vazhdojë punën duke avancuar me zgjedhjet e drejtuesve në dy organizatat partnere, atë të Lidhjes Demokratike të Gruas dhe Forumit rinor të PD. Për këtë të fundit, grupi i punës që kujdeset për procesin zgjedhor bëri të ditur kriteret që duhet të plotësojnë kandidatët.