Gara e teknologjisë, për herë të parë Shqipëria në finale, kundër dhunës ndaj grave – A2

Gara e teknologjisë, për herë të parë Shqipëria në finale, kundër dhunës ndaj grave

Në garën ndërkombëtare të teknologjisë, këtë vit është edhe Shqipëria. Vendi ynë konkurron me tre vajza, Dean, Arlën dhe Jonadën, të cilat kanë mbërritur në San Francisco për garën finale që do të mbahet këtë të enjte.