Gara për drejtimin e PD, në ditët e fundit të fushatës kandidatët vijojnë takimet

Në ditën e parafundit të fushatës për garën e kreut te ri të PD Lulzim Basha vijoi takimet me demokratët e Tiranës.

Kandidati Agron Shehaj u ndal me struktrat e PD në Kukës, teksa kandidatja Edith Harxhi zhvilloi takime me demokratët e Lushnjës.

Fatbardh Kadillli zgjodhi të shpalosë dhe një herë ofertën e tij politike si kandidat për kryetar të PD.