Gara për drejtimin e Tiranës, Veliaj shpalos projektet e rëndësishme – A2

Gara për drejtimin e Tiranës, Veliaj shpalos projektet e rëndësishme

Ethet e fushatës për drejtuesit vendorë ende nuk ndihen në Tiranë. Ndoshta për faktin se opozita nuk e ka shprehur qëndrimin për zgjedhjet e 30 qershorit dhe as kandidaturat. Por Erion Veliaj, kandidati zyrtar i Partisë Socialiste për mandatin e dytë dhe i vetmi deri tani në garë, tregon me stilin e tij se ka përveshur mëngët.