Gara për Durrësin, pikat kryesore të programit të dy kandidateve

Publikuar më: 5/6/2019, ora 23:00

Gara për Durrësin, pikat kryesore të programit të dy kandidateve

Publikuar më: 5/6/2019, ora 23:00

Zyrtarisht jemi në fushatë zgjedhore, pavarësisht situatës jonormale që ka përfshirë vendin. Me një kandidat në 31 bashki dhe me dy, në bashkitë e tjerë. Kjo po ndodh sot në rrethe, ndërsa në Tiranë vazhdon lufta politike dhe debati, nëse do të ketë zgjedhje dhe votime më 30 qershor.

Gara për Durrësin, pikat kryesore të programit të dy kandidateve

Publikuar më: 5/6/2019, ora 23:00

Zyrtarisht jemi në fushatë zgjedhore, pavarësisht situatës jonormale që ka përfshirë vendin. Me një kandidat në 31 bashki dhe me dy, në bashkitë e tjerë. Kjo po ndodh sot në rrethe, ndërsa në Tiranë vazhdon lufta politike dhe debati, nëse do të ketë zgjedhje dhe votime më 30 qershor.