Gara për Krujën, Artur Bushi apo Agron Loka? Sfidat e kryebashkiakut pas 14 majit

Publikuar më: 1/5/2023, ora 22:28

Gara për Krujën, Artur Bushi apo Agron Loka? Sfidat e kryebashkiakut pas 14 majit

Publikuar më: 1/5/2023, ora 22:28

Në veriun e Shqipërisë së mesme, gjejmë Krujën e historisë e të traditës, me një reliev të larmishëm në sipërfaqen prej 339 km2, i cili ngrihet deri në dy vargmalet e Skënderbeut dhe atij Krujë-Dajt.

Gara për Krujën, Artur Bushi apo Agron Loka? Sfidat e kryebashkiakut pas 14 majit

Publikuar më: 1/5/2023, ora 22:28

Në veriun e Shqipërisë së mesme, gjejmë Krujën e historisë e të traditës, me një reliev të larmishëm në sipërfaqen prej 339 km2, i cili ngrihet deri në dy vargmalet e Skënderbeut dhe atij Krujë-Dajt.