Gara për kryeqytetin, Meta vetëshpallet kandidat për Bashkinë e Tiranës?

Publikuar më: 11/8/2022, ora 11:12

Gara për kryeqytetin, Meta vetëshpallet kandidat për Bashkinë e Tiranës?

Publikuar më: 11/8/2022, ora 11:12

Partia e Lirisë nisi fushatën për zgjedhjet vendore. Ndonëse 10 muaj përpara datës hipotetike të zgjedhjeve, Ilir Meta mblodhi strukturat e kryeqytetit duke renditur problematikat e jetesës në kryeqytet. Por fushata kërkon edhe një kandidat dhe ligjërimi i Metës duket se la të kuptohet se ai vetëm mund të jetë kandidati që do të rivalizojë PS-në.

Gara për kryeqytetin, Meta vetëshpallet kandidat për Bashkinë e Tiranës?

Publikuar më: 11/8/2022, ora 11:12

Partia e Lirisë nisi fushatën për zgjedhjet vendore. Ndonëse 10 muaj përpara datës hipotetike të zgjedhjeve, Ilir Meta mblodhi strukturat e kryeqytetit duke renditur problematikat e jetesës në kryeqytet. Por fushata kërkon edhe një kandidat dhe ligjërimi i Metës duket se la të kuptohet se ai vetëm mund të jetë kandidati që do të rivalizojë PS-në.