Gara për Prokurorin e Përgjithshëm, mbeten tre kandidatë

Tre kandidatë kanë mbetur në garë për të marrë detyrën e Prokurorit të Përgjithshëm. Arta Marku, vartësi i saj Olsian Çela dhe Fatjona Memçaj. Ndërkohë që u largua nga gara Lulzim Alushaj, pasi nuk përmbushte kriterin e 15 viteve pune si jurist i spikatur.