Garancia e dytë, a po tenton qeveria të bëhet bashkëpronare e biznesit?

Është miratuar nga qeveria edhe pjesa e dytë e parave që do të kalojnë si garanci sovrane për biznesin. Bëhet fjalë për 150 milionë dollarë, të cilat qeveria do ua kaloje bankave të nivelit të dytë. Për këtë temë folën në A2, producentja ekzekutive e biznesit Aurora Sulçe dhe Edvin Libohova, ekspert në sistemin financiar.