Garancia sovrane 2, zv/ministrja Ikonomi zbardh detajet e instrumentit

Zëvendësministrja e Financave dhe Ekonomisë, Belinda Ikonomi ka zbardhur për A2 të gjitha detajet e garancisë sovrane 2. Ndryshe nga garancia e parë për pagat ku qeveria merrte përsipër 100% interesat e kredive për bizneset, në fondin për garancinë e dytë kostot do të ndahen me biznesin.

  • LAJMI I FUNDIT | Elbasan, RENEA ekzekuton 71-vjeçarin Lefter Zhidru
  • LAJMI I FUNDIT | 71-vjeçari kishte qëlluar më parë në drejtim të forcave të policisë
  • LAJMI I FUNDIT | Elbasan, nga të shtënat me armë zjarri u plagosën dy kalimtarë të rastit
  • LAJMI I FUNDIT | 71-vjeçari Lefter Zhidru ishte ngujuar në shtëpinë e tij prej disa orësh
  • LAJMI I FUNDIT | Lefter Zhidru u vra pas 5 orësh qëndrimi në banesë