Garancia sovrane, bizneset: E pafavorshme, për ekspertët “duhet ndihmë konkrete”

Garancia e dytë sovrane për bizneset pritet të jetë gati së shpejti, por sipërmarrja deklaron se kushtet për të marrë këtë kredi nuk janë të favorshme dhe ky instrument i qeverisë nuk i ndihmon aspak. Ndërkohë, ekspertët deklarojnë se nevojitet ndihmë konkrete nga qeveria.