Garancia sovrane, denoncimi i Donika Micit: Bankat nuk ma dhanë kredinë

Në “A2 Business Week”, Donika Mici, një nga biznesmenet më të vjetra të sektorit fason, zbuloi se garancia sovrane nuk mund të merret nëse nuk ke likuiditet dhe nëse ke kredi në bankë.