Garancia sovrane për fasonët, ministrja Ibrahimaj: Do të diskutohen kushtet me biznesin

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:57

Garancia sovrane për fasonët, ministrja Ibrahimaj: Do të diskutohen kushtet me biznesin

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:57

Një ndër pikat e programit të qeverisë ishte edhe ajo që kishte të bënte me manifakturën, një nga sektorët e përcaktuar me rëndësi dhe që synoi kalimin në cikël të mbyllur nëpërmjet aksesimit të garancisë sovrane, 50 milionë euro. Në finale, kjo është një marrëdhënie mes biznesit fason dhe bankës. Por, sa garanci ka qeveria që bizneset e kësaj fushe do të aksesojnë këtë garanci sovrane?

Garancia sovrane për fasonët, ministrja Ibrahimaj: Do të diskutohen kushtet me biznesin

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:57

Një ndër pikat e programit të qeverisë ishte edhe ajo që kishte të bënte me manifakturën, një nga sektorët e përcaktuar me rëndësi dhe që synoi kalimin në cikël të mbyllur nëpërmjet aksesimit të garancisë sovrane, 50 milionë euro. Në finale, kjo është një marrëdhënie mes biznesit fason dhe bankës. Por, sa garanci ka qeveria që bizneset e kësaj fushe do të aksesojnë këtë garanci sovrane?