Gati kalendari artistik i vjeshtës, ja çfarë mund të shijoni në Teatrin e Operës dhe Baletit

Publikuar më: 1/9/2023, ora 15:48

Gati kalendari artistik i vjeshtës, ja çfarë mund të shijoni në Teatrin e Operës dhe Baletit

Publikuar më: 1/9/2023, ora 15:48

Sezoni i shkuar i Teatrit të Operës dhe Baletit përcolli në skenë 83 vepra të shquara, prej të cilave 36 ishin premiera e 47 ishin rivënie. 13 takime artistike kanë qenë të shitura që në ditën e parë të publikimit të biletave dhe rezervimeve. Por, a do ta tejkalojë sezoni i ri artistik këtë prurje dhe cilësi artistike.

Gati kalendari artistik i vjeshtës, ja çfarë mund të shijoni në Teatrin e Operës dhe Baletit

Publikuar më: 1/9/2023, ora 15:48

Sezoni i shkuar i Teatrit të Operës dhe Baletit përcolli në skenë 83 vepra të shquara, prej të cilave 36 ishin premiera e 47 ishin rivënie. 13 takime artistike kanë qenë të shitura që në ditën e parë të publikimit të biletave dhe rezervimeve. Por, a do ta tejkalojë sezoni i ri artistik këtë prurje dhe cilësi artistike.