Gaz lotsjellës dhe armë, talebanët shpërbëjnë protestën e grave në Kabul

Talebanët tregojnë fytyrën e vërtetë. Militantët që kontrollojnë Afganistanin kanë prishur një demonstratë të dhjetëra grave në Kabul, të cilat kërkonin respektimin e të drejtave të tyre.

Manifestueset theksuan se talebanët i vunë në shënjestër me gaz lotsjellës dhe sprej djegës ndërsa përpiqeshin të ecnin nga një urë në pallatin presidencial.

  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje tërmeti ndihen në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti raportohet të jetë i magnitudës 3,9
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti, 24 kilometra në verilindje të Tiranës, me thellësi 10 km
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti ndodhi saktësisht 2 vite pas atij të 21 shtatorit 2019