Gazetarët në Shqipëri, mes presionit dhe profesionit

2019 nuk ka qenë një vit më demokratik për shqiptarët, as për të drejtat e njeriut, as për lirinë e fjalës. Shqipëria ka humbur 2 vende në Indeksin e Lirisë së Medias në Botë, të publikuar nga Organizata e Reporterëve pa Kufij, duke u renditur e 84-ta nga 180 vende. Para Shqipërisë renditet Haiti, Kirgizistani, Maldivet dhe Qipro Veriore…