Gazetarët pastrojnë Liqenin e Fierzës, sensibilizim për autoritetet dhe qytetarët

Ndotja e Liqenit të Fierzës ka mbledhur gazetarët lokalë të Kukësit në një aksion për pastrimin e brigjeve të liqenit nga mbeturinat dhe për dhënien e mesazhit për marrjen e masave konkrete nga strukturat përgjegjëse.