Gazetaria hulumtuese, zbulimi dhe renditja e fakteve dhe sfida me mungesën e transparencës

Redaktorja e Faktoje.al, Viola Keta sjellë në Ditarin e A2 detaje nga nisma për të luftuar dezinformimin dhe propagandën gjatë pandemisë Covid 19.