Gazetarja shqiptare tregon për karantinën në “qytetin e përjetshëm”

Gazetarja Teuta Meçi, e cila jeton në Romë, na sjell një tjetër dëshmi të momenteve kritike, me të cilat po përballet qyteti i përjetshëm dhe banorët e tij. Teuta jeton prej vitesh në Romën e bukur dhe natyrisht ndan shqetësim për të dyja anët e Adriatikut.