Gent Cakaj në A2. Samiti i Zagrebit, integrimi dhe Kosova

Në një intervistë për A2, ministri i Jashtëm në Detyrë, Gent Cakaj, thotë se mospërmendja e zgjerimit në deklaratën e Samitit të Zagrebit nuk do të thotë anashkalim i këtij procesi. Cakaj thotë se ende nuk ka një datë se kur mund të zhvillohet konferenca e parë ndërqeveritare BE- Shqipëri.