Gerard Depardieu, ekskluzivisht në A2

Këtë të enjte, me gazetaren e kulturës Luela Myftari, do të flasim për intervistën që ajo realizoi me aktorin e njohur francez Gerand Depardieu. Do flasim me Luelën mbi mbresat e saj nga biseda me aktorin e madh, si dhe do ndajmë me ju një pjesë nga specialja që transmetohet sonte në orën 20:00, në ekranin e A2.