“Gërdeci”, Mediu në GJKKO: Të merren në pyetje ish-ministra, zyrtarë të DASH edhe gjeneralë të NATO

Publikuar më: 8/9/2023, ora 11:40

“Gërdeci”, Mediu në GJKKO: Të merren në pyetje ish-ministra, zyrtarë të DASH edhe gjeneralë të NATO

Publikuar më: 8/9/2023, ora 11:40

Ish-ministri i Mbrojtjes, Fatmir Mediu kërkon në Gjykatën e Posaçme pyetjen e 90 dëshmitarëve për llogari të procesit ndaj tij për “Gërdecin” në këtë gjykatë. Mes tyre, ai kërkon që të merren në pyetje zyrtarë të lartë të mbrojtjes së DASH dhe qeverive, gjeneralë të NATO dhe ish-ministrat e Mbrojtjes së qeverisë shqiptare.

“Gërdeci”, Mediu në GJKKO: Të merren në pyetje ish-ministra, zyrtarë të DASH edhe gjeneralë të NATO

Publikuar më: 8/9/2023, ora 11:40

Ish-ministri i Mbrojtjes, Fatmir Mediu kërkon në Gjykatën e Posaçme pyetjen e 90 dëshmitarëve për llogari të procesit ndaj tij për “Gërdecin” në këtë gjykatë. Mes tyre, ai kërkon që të merren në pyetje zyrtarë të lartë të mbrojtjes së DASH dhe qeverive, gjeneralë të NATO dhe ish-ministrat e Mbrojtjes së qeverisë shqiptare.