Gërryerja e lumenjve, urës së Drashovicës po i rrëshqet toka nën këmbë

Publikuar më: 7/12/2021, ora 13:18

Gërryerja e lumenjve, urës së Drashovicës po i rrëshqet toka nën këmbë

Publikuar më: 7/12/2021, ora 13:18

Ambientalistë dhe banorë të Drashovicës në qarkun e Vlorës kanë ngritur shqetësimin e shkatërrimit të këmbëve të urës që lidh këtë zonë, si pasojë e gërryerjes së shtratit të lumit Shushicë. Por për prefektin e qarkut, askush deri më tani nuk e ka denoncuar këtë fenomen, ndërsa këmbët e urës duket sikur qëndrojnë në ajër.

Gërryerja e lumenjve, urës së Drashovicës po i rrëshqet toka nën këmbë

Publikuar më: 7/12/2021, ora 13:18

Ambientalistë dhe banorë të Drashovicës në qarkun e Vlorës kanë ngritur shqetësimin e shkatërrimit të këmbëve të urës që lidh këtë zonë, si pasojë e gërryerjes së shtratit të lumit Shushicë. Por për prefektin e qarkut, askush deri më tani nuk e ka denoncuar këtë fenomen, ndërsa këmbët e urës duket sikur qëndrojnë në ajër.