Gerta Meta: Kursi i reformës zgjedhore ndryshoi papritur – A2

Gerta Meta: Kursi i reformës zgjedhore ndryshoi papritur

Seanca plenare një ditë më parë vendosi edhe një muaj kohë për reformën zgjedhore. Situata politike ka bllokuar punën konsensuale të komisionit që prej vjeshtës që shkoi dhe ende nuk dihet se cili do të jetë fati i reformës zgjedhore dhe se palët do t’i shfrytëzojnë këto 30 ditë për të arritur një konsensus përfundimtar.