Gëzuar 85-vjetorin Rexhep Qosja!

25 qershori është dita e historianit të letërsisë, kritikut, shkrimtarit e publicistit të njohur Rexhep Qosja. A2 uron këtë mendimtar të letrave shqipe dhe duartroket kontributin e tij ashtu sikurse ka ndodhur edhe në Kosovë, në një pritje të ngrohtë që i është bërë shkrimtarit në Kolegjin Universitar AAB.