“Gjaku nuk bëhet ujë”, i riu nga diaspora e Turqisë ëndërron pasaportën shqiptare

Publikuar më: 19/8/2022, ora 16:48

“Gjaku nuk bëhet ujë”, i riu nga diaspora e Turqisë ëndërron pasaportën shqiptare

Publikuar më: 19/8/2022, ora 16:48

“Dua pasaportën shqiptare sepse gjyshja ime është nga Shqipëria, nga Shkodra dhe gjaku im është shqiptar”. Ky është Mustafa Ugur Gonulal, një shqiptar nga diaspora në Turqi. Dëshira e tij më e madhe është të ketë një pasaportë shqiptare, si një mënyrë për të plotësuar amanetin e gjyshes së tij, për të kërkuar rrënjët e familjes.

“Gjaku nuk bëhet ujë”, i riu nga diaspora e Turqisë ëndërron pasaportën shqiptare

Publikuar më: 19/8/2022, ora 16:48

“Dua pasaportën shqiptare sepse gjyshja ime është nga Shqipëria, nga Shkodra dhe gjaku im është shqiptar”. Ky është Mustafa Ugur Gonulal, një shqiptar nga diaspora në Turqi. Dëshira e tij më e madhe është të ketë një pasaportë shqiptare, si një mënyrë për të plotësuar amanetin e gjyshes së tij, për të kërkuar rrënjët e familjes.