“Gjama”, ekspozita që rrëfen humbjet e jetëve

Dhimbja kërrus edhe heronjtë, ata që I kemi parë gjithnjë si kreshnikë malesh, Mujin e Halilin.

Kështu vijnë trimat e eposit tonë në korridorin e Akademisë së Arteve. I riu Euro Rrasa ka humbur miqtë e tij në një aksident rrugor dhe gjama është ekspozita që sjell si manifestim I humbjes së tyre.