Gjata: Kjo protestë, vetëm fillimi i ndryshimeve politike – A2

Gjata: Kjo protestë, vetëm fillimi i ndryshimeve politike

I ftuar në Ditarin e orës 19:00, sekretari për çështjet ligjore në Partinë Demokratike, thotë se protesta e sotme është vetëm fillimi i ndryshimeve politike të cilat do të çojnë në çeljen e negociatave me Bashkimin Europian. “Ky ishte një nga qëllimet kryesore. Kjo ishte protesta më e madhe në 28 vite vite dhe për këtë nuk ka dyshim. Madje as qeveria nuk është futur në lojën e numrave dhe kjo e konfirmon këtë”, tha zoti Gjata.