Gjata: Meta nuk mund ta dekretojë Ramën ministër, antikushtetuese – A2

Gjata: Meta nuk mund ta dekretojë Ramën ministër, antikushtetuese

Pedagogu dhe juristi Çlirim Gjata, u shpreh në “Ditarin” e orës 13:00 në A2 se nuk ka dekret për emërimin e zotit Rama si ministër të Jashtëm.