Gjata: Si mund të ulen bashkë Basha e Berisha në parlament?

Publikuar më: 8/1/2022, ora 17:14

Gjata: Si mund të ulen bashkë Basha e Berisha në parlament?

Publikuar më: 8/1/2022, ora 17:14

Producenti i A2 CNN, Pandi Gjata, komenton zhvillimet e të shtunës në Partinë Demokratike. Sipas tij, do të jetë shumë e vështirë që dy kampet të bashkëjetojnë në PD, duke filluar që nga ulja në sallën e kuvendit, ku Basha, Berisha dhe mbështetësit respektivë, janë pjesë e opozitës.

Gjata: Si mund të ulen bashkë Basha e Berisha në parlament?

Publikuar më: 8/1/2022, ora 17:14

Producenti i A2 CNN, Pandi Gjata, komenton zhvillimet e të shtunës në Partinë Demokratike. Sipas tij, do të jetë shumë e vështirë që dy kampet të bashkëjetojnë në PD, duke filluar që nga ulja në sallën e kuvendit, ku Basha, Berisha dhe mbështetësit respektivë, janë pjesë e opozitës.