Gjeli fiton në gjykatë, mund të këndojë sa të dojë!

Gjeli Maurice mund të vazhdojë këngën e mëngjesit pavarësisht ankesave të fqinjëve. Ky ishte vendimi i një gjykatë franceze, lidhur më rastin e bujshëm që mediat në vend e kanë cilësuar si një betejë mes stilit të vjetër rural të jetesës dhe vlerave modern që janë bartur nga qyteti.