Gjendja e bareve dhe restoranteve para se të rihapin dyert

Më datë 18 maj, baret dhe restorantet do të rinisin punën, por vetëm duke zbatuar protokollin e masave higjieno-sanitare të përcaktuar nga Ministria e Shëndetësisë. Këto subjekte do të lejohen të punojnë nga ora 5 e mëngjesit deri në orën 17 e 30. Për ato subjekte që do të vazhdojnë aktivitetin pas kësaj fashe orari, qeveria ka parashikuar masa të ashpra me gjobë deri në pezullim të aktivitetit.

Por si është gjendja e industrisë që i jep vendit 18% në Prodhimin e Përgjithshëm Kombëtar dhe ka të punësuar direkt rreth 80 mijë persona?

I ftuar në A2 Business: Enri Jahaj, kryetar i Shoqatës së Bar-Restoranteve.