Gjendja e ekonomisë dhe ndikimi i planit të masave kundër koronavirusit

Kryeministri Edi Rama prezantoi të enjten në mbrëmje planin A të qeverisë për përballimin e emergjencës së shkaktuar nga përhapja e virusit COVID 19. Plani përmban gjithsej 8 pika, ku 7 prej të cilave kanë efekt financiar dhe e fundit, shtyrja e dorëzimit të bilanceve deri në 1 qershor të këtij viti, është procedurale.

Të ftuar në A2 Business: Sherefedin Shehu, ish-zëvendësministër i Financave; Elton Haxhi, ish-zëvendësministër i Ekonomisë dhe Financave