Gjendja e sipërmarrjes drejt daljes nga karantina

Sot është hapja e tretë e ekonomisë që prej shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme. Ndërkohë që më 18 maj pritet të nisim aktivitetin edhe baret dhe restoranteve. Por cili do të jetë impakti tek ekonomia? A mund të funksionojnë këto biznese me rregulla strikte?

E ftuar në A2 Business: Elona Shahini, eksperte për ekonominë, pedagoge në universitetin Mesdhetar të Shqipërisë.