Gjendja ekonomike, më mirë apo më keq se një vit më parë? – A2

Gjendja ekonomike, më mirë apo më keq se një vit më parë?

Por si e ndjejnë situatën reale të ekonomisë individët dhe bizneset? A kanë ata më pak apo më shumë para për të shpenzuar? Gazetari Ilir Sinanaj ka përgatitur një material ku jepet edhe opinioni i njerëzve.