Gjendja në bujqësi, Rrapaj: Janë rritur në mënyrë galopante çmimet

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:48

Gjendja në bujqësi, Rrapaj: Janë rritur në mënyrë galopante çmimet

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:48

Agim Rrapaj, kryetar i Këshillit të Agrobiznesit Shqiptar, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për gjendjen në bujqësinë shqiptare dhe vështirësitë me të cilat ajo po përballet.

Gjendja në bujqësi, Rrapaj: Janë rritur në mënyrë galopante çmimet

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:48

Agim Rrapaj, kryetar i Këshillit të Agrobiznesit Shqiptar, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për gjendjen në bujqësinë shqiptare dhe vështirësitë me të cilat ajo po përballet.