Gjenerali amerikan tregon se çfarë ndodh nëse Rusia përdor armë bërthamore

Publikuar më: 3/10/2022, ora 11:13

Gjenerali amerikan tregon se çfarë ndodh nëse Rusia përdor armë bërthamore

Publikuar më: 3/10/2022, ora 11:13

Nëse presidenti Vladimir Putin do të përdorë armët bërthamore, Shtetet e Bashkuara dhe aleatët do të asgjësojnë të gjitha trupat dhe pajisjet ruse në Ukrainë. Janë fjalët e gjeneralit në pension dhe ish-kreut të CIA-s, David Petraeus, i cili i përgjigjet shqetësimeve në rritje për mundësinë që Putin ta çojë në një nivel të ri të rrezikshëm luftën në Ukrainë.

Gjenerali amerikan tregon se çfarë ndodh nëse Rusia përdor armë bërthamore

Publikuar më: 3/10/2022, ora 11:13

Nëse presidenti Vladimir Putin do të përdorë armët bërthamore, Shtetet e Bashkuara dhe aleatët do të asgjësojnë të gjitha trupat dhe pajisjet ruse në Ukrainë. Janë fjalët e gjeneralit në pension dhe ish-kreut të CIA-s, David Petraeus, i cili i përgjigjet shqetësimeve në rritje për mundësinë që Putin ta çojë në një nivel të ri të rrezikshëm luftën në Ukrainë.