Gjeografia e tregtisë gjatë vitit 2022, Arabia zëvendësoi Kosovën te importet, u rritën prurjet nga Ekuadori

Publikuar më: 20/1/2023, ora 14:23

Gjeografia e tregtisë gjatë vitit 2022, Arabia zëvendësoi Kosovën te importet, u rritën prurjet nga Ekuadori

Publikuar më: 20/1/2023, ora 14:23

Gjeografia e tregtisë së jashtë të Shqipërisë vitin e shkuar pësoi ndryshime si pasojë e luftës në Ukrainë dhe shtrenjtimit të çmimeve. Arabia Saudite zëvendësoi Kosovën te importet ndërsa Gjermania fitoi terren ndaj Spanjës dhe Greqisë te eksportet. Ndër shtet me të cilat Shqipëria ka zgjeruar importet gjatë vitit të lënë pas është Ekuadori.

Gjeografia e tregtisë gjatë vitit 2022, Arabia zëvendësoi Kosovën te importet, u rritën prurjet nga Ekuadori

Publikuar më: 20/1/2023, ora 14:23

Gjeografia e tregtisë së jashtë të Shqipërisë vitin e shkuar pësoi ndryshime si pasojë e luftës në Ukrainë dhe shtrenjtimit të çmimeve. Arabia Saudite zëvendësoi Kosovën te importet ndërsa Gjermania fitoi terren ndaj Spanjës dhe Greqisë te eksportet. Ndër shtet me të cilat Shqipëria ka zgjeruar importet gjatë vitit të lënë pas është Ekuadori.