Gjermanët dhe britanikët “kapin” avionin rus, Putin dërgon 10 avionë lufte pranë kufirit me NATO-n

Publikuar më: 15/3/2023, ora 17:09

Gjermanët dhe britanikët “kapin” avionin rus, Putin dërgon 10 avionë lufte pranë kufirit me NATO-n

Publikuar më: 15/3/2023, ora 17:09

Nuk ulet tensioni midis Rusisë, Shteteve të Bashkuara dhe anëtarëve të tjerë të NATO-s pas ngjarjes së djeshme ku një dron amerikan u detyrua të ulej me emergjencë pas manovrave të kryera nga avionët rusë.

Gjermanët dhe britanikët “kapin” avionin rus, Putin dërgon 10 avionë lufte pranë kufirit me NATO-n

Publikuar më: 15/3/2023, ora 17:09

Nuk ulet tensioni midis Rusisë, Shteteve të Bashkuara dhe anëtarëve të tjerë të NATO-s pas ngjarjes së djeshme ku një dron amerikan u detyrua të ulej me emergjencë pas manovrave të kryera nga avionët rusë.