Gjermani, bien ndjeshëm prodhimi dhe eksportet

Prodhimi industrial dhe eksportet gjermane ranë ndjeshëm gjatë muajit prill. Sipas të dhënave të Zyrës Statistikore të Gjermanisë, prodhimi industrial u ul me 1.9%, rënia më e madhe që prej muajit gusht të vitit 2015.