Gjermania ofron “kartën e shanseve”, ja kriteret që duhet të plotësojë një i ri shqiptar

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:06

Gjermania ofron “kartën e shanseve”, ja kriteret që duhet të plotësojë një i ri shqiptar

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:06

Ministri gjerman i Punës ka paralajmëruar ligjin, që duket se do të tërheqë gjithnjë e më shumë të rinjtë shqiptarë: quhet “Karta e Shanseve”. Cilat janë kriteret dhe çfarë duhet të plotësojë një i ri shqiptar, për të kapur këtë “mundësi të artë”, e sqaron gazetari i A2 CNN, Marjo Brakaj.

Gjermania ofron “kartën e shanseve”, ja kriteret që duhet të plotësojë një i ri shqiptar

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:06

Ministri gjerman i Punës ka paralajmëruar ligjin, që duket se do të tërheqë gjithnjë e më shumë të rinjtë shqiptarë: quhet “Karta e Shanseve”. Cilat janë kriteret dhe çfarë duhet të plotësojë një i ri shqiptar, për të kapur këtë “mundësi të artë”, e sqaron gazetari i A2 CNN, Marjo Brakaj.