Gjermania rihap aktivitetet, por të gjithë i tremben “valës së dytë”

Mbi 6900 viktima numërohen në Gjermani dhe rreth 168 mijë të prekur. Pas dy muajve nga shfaqja e koronavirusit te ri Gjermania vijon të ketë një numër të ulët të viktimave, krahasuar me vendet e tjera në Europë, si Franca, Spanja apo Italia. Gjermania ishte nder vendet e para që lehtësoi masat shtrënguese dhe tashmë përgatitet për lehtësime të tjera. Bahri Cani, redaktor në Deutsche Welle, tregon situatën në atë vend.