Gjetjet e Barometrit, Vurmo: Shkalla e refuzimit të sondazhit 55%, nuk është përfaqësues

Gjergji Vurmo nga IDM ka qenë kritik ndaj gjetjeve të Barometrit Ballkanik, të publikuara nga Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal.

Sipas Vurmos, shkalla e refuzimit në këtë sondazh ka qenë shumë e lartë dhe kjo nënkupton se ai nuk është përfaqësues. Gjithashtu ai shton se gjetjet e Barometrit nga viti në vit nuk kanë ndryshuar duke nënkuptuar se me këtë sondazh ka një problem.