Gjiknuri në A2: Kemi planin për depolitizimin e administratës zgjedhore

Damian Gjiknuri, bashkëkryetar i Komisionit të Reformës Zgjedhore, u shpreh në A2 se opozita tentoi të bojkotojë tavolinën e Këshillit Politik për çështjet e depolitizimit të administratës zgjedhore dhe formimin i Kolegjit Zgjedhor.