Gjimnazistët, të orientuar te degët që ofrojnë mundësi punësimi – A2

Gjimnazistët, të orientuar te degët që ofrojnë mundësi punësimi

Numri i të diplomuarve në arsimin e lartë shënoi një rënie me 3% në vitin 2018.

Sipas të dhënave të Institutit të Statistikave, programet me numrin më të lartë të të diplomuarve rezultuan Ekonomia dhe Juridiku, duke zënë 28% të totalit.

Shkarkoni aplikacionin e A2