Gjirokastër, përgjysmohet numri i nxënësve në klasat e para

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:03

Gjirokastër, përgjysmohet numri i nxënësve në klasat e para

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:03

Kur na ndajnë 10 ditë nga fillimi i viti të ri shkollor, bashkitë e Gjirokastrës dhe Libohovës, duket se kanë shënuar numrin më të ulët të nxënësve që do të ulen për herë të parë në bankat e shkollës, si dhe të atyre që regjistrohen në klasën e dhjetë të shkollës së mesme.

Gjirokastër, përgjysmohet numri i nxënësve në klasat e para

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:03

Kur na ndajnë 10 ditë nga fillimi i viti të ri shkollor, bashkitë e Gjirokastrës dhe Libohovës, duket se kanë shënuar numrin më të ulët të nxënësve që do të ulen për herë të parë në bankat e shkollës, si dhe të atyre që regjistrohen në klasën e dhjetë të shkollës së mesme.