Gjirokastra e dëmtuar, investimet e papërfunduara rrezikojnë sezonin turistik

Publikuar më: 21/3/2022, ora 16:05

Gjirokastra e dëmtuar, investimet e papërfunduara rrezikojnë sezonin turistik

Publikuar më: 21/3/2022, ora 16:05

Investime të papërfunduara, rrugë dhe kalldrëme të shqyera dhe të lëna përgjysmë, si dhe tabela që datojnë që në vitin 2020 për punime që duhej të përfundonin për 30 javë, janë pamja që gjirokastritët dhe vizitorët hasin në Gjirokastër.

Gjirokastra e dëmtuar, investimet e papërfunduara rrezikojnë sezonin turistik

Publikuar më: 21/3/2022, ora 16:05

Investime të papërfunduara, rrugë dhe kalldrëme të shqyera dhe të lëna përgjysmë, si dhe tabela që datojnë që në vitin 2020 për punime që duhej të përfundonin për 30 javë, janë pamja që gjirokastritët dhe vizitorët hasin në Gjirokastër.