Gjoba dhe këshilla, bilanci i ditës së parë me maska në rrugë

Nga sot ka hyrë në fuqi vendimi për mbajtjen e maskës edhe në vende të hapura.

Në ditën e parë të zbatimit të vendimit, policia njofton se ka vendosur 171 gjoba më vlerë 3000 lekë secila, për qytetarët që nuk kishin vendosur maskat dhe as nuk i kishin ato me vete.